Το Μέλλον Σας Ξεκινά Σήμερα

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με βάση το σπίτι σας είναι εύκολο. Η Forever Living Products διασφαλίζει την επιτυχία σας σε κάθε βήμα της πορείας σας.

Πάρτε Μέρος Τώρα


Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Forever Living Products για να επωφεληθείτε από “Την Μεγαλύτερη Ευκαιρία Πάνω στη Γη.”

Η απόφαση σας αυτή δεν περιλαμβάνει ρίσκο—χωρίς συνδρομή μέλους, χωρίς μηνιαία συνδρομή και χωρίς υποχρεώσεις και εξαναγκασμούς για αγορές. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα υπέροχά μας προϊόντα και σε μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας δώσει ένα μέλλον γεμάτο από ασφάλεια, υγεία και οικονομική ελευθερία.
Δεν γίνεται να χάσετε!

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η δίαιτα της Σελήνης

Έχω διαβάσει για πολλές δίαιτες αλλά για για αυτήν πρώτη φορά...απο ότι αναφέρει το περιοδικό astromania ακολουθώντας τη Σελήνη μπορούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά αλλά και να κερδίσουμε ζωντάνια και ευεξία.
Η καλύτερη επιλογή για να αρχίσετε είναι όταν το φεγγάρι βρίσκετε σε χάση και όταν η Σελήνη βρίσκετε στον Κριό.στους Διδύμους,στον Τοξότη ή στον Υδροχόο...
Από την στιγμή που η Σελήνη θα μπει σε κάποια φάση της μην καταναλώσετε  στερεά τροφή για 24 ώρες,πίνοντας οπωσδήποτε 5 λίτρα μεταλλικό νερό,χυμούς και αφεψήματα!!!Απαγορεύονται το γάλα,αλκοόλ,οι καφέδες και το μαύρο τσάι. Αν εφαρμόζετε τακτικά  αυτήν την αποτοξίνωση θα αρχίσει να αλλάζει ο μεταβολισμός σας.

Πότε να ξεκινήσω την δίαιτα->
 Ημέρες Φάσεων της Σελήνης για το 2011
25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
23 ΙΟΥΝΙΟΥ
4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
20 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ
2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


*** Για οποιαδήποτε δίαιτα ρωτάμε πρώτα τον γιατρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου