Το Μέλλον Σας Ξεκινά Σήμερα

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με βάση το σπίτι σας είναι εύκολο. Η Forever Living Products διασφαλίζει την επιτυχία σας σε κάθε βήμα της πορείας σας.

Πάρτε Μέρος Τώρα


Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Forever Living Products για να επωφεληθείτε από “Την Μεγαλύτερη Ευκαιρία Πάνω στη Γη.”

Η απόφαση σας αυτή δεν περιλαμβάνει ρίσκο—χωρίς συνδρομή μέλους, χωρίς μηνιαία συνδρομή και χωρίς υποχρεώσεις και εξαναγκασμούς για αγορές. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα υπέροχά μας προϊόντα και σε μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας δώσει ένα μέλλον γεμάτο από ασφάλεια, υγεία και οικονομική ελευθερία.
Δεν γίνεται να χάσετε!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η καλύτερη αλόη για τα καλύτερα προϊόντα

Aloe Barbadensis Miller. Μπορεί να είναι μεγάλο το όνομά της αλλά αξίζει να την γνωρίσετε.

Υπάρχουν περίπου 400 είδη αλόης. Είναι όλα ζουμερά φυτά που βρίσκονται σε ξηρές περιοχές σε όλον τον κόσμο. Το καθένα είναι ωφέλιμο με τον τρόπο του αλλά υπάρχει μόνο ένα είδος που έχει αναγνωριστεί εδώ και χιλιετίες για τις καταπραϋντικές της ικανότητες, η Aloe Barbadensis Miller.

Αναφορές στην αλόη υπάρχουν σε πήλινες κατασκευές των Σουμέριων από το 2200 π. Χ. Τα καλλυντικά και ιατρικά της οφέλη έχουν υμνηθεί από τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, της Κίνας, της Ελλάδας, της Ρώμης, της Ινδίας και της Αραβίας. Όπως ακριβώς αυτοί οι πολιτισμοί, έτσι και η Forever Living σέβεται τις καταπραϋντικές και θρεπτικές ιδιότητες της αλόης.

Βασιζόμαστε στην πιο πολύτιμη, αποκλειστική αλόη βέρα για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας υγείας και ομορφιάς. Έχουμε ιδιόκτητες φυτείες, και έτσι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε τη αγνότητα και την ισχύ όλων μας των προϊόντων.

Τα δικά μας προϊόντα ήταν τα πρώτα που βραβεύτηκαν με την Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Συμβουλίου της Επιστήμης της Αλόης. Αναζητήστε την σε όλα τα προϊόντα μας

Επιμένουμε στο καλύτερο-και αυτό ακριβώς παίρνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου