Το Μέλλον Σας Ξεκινά Σήμερα

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με βάση το σπίτι σας είναι εύκολο. Η Forever Living Products διασφαλίζει την επιτυχία σας σε κάθε βήμα της πορείας σας.

Πάρτε Μέρος Τώρα


Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Forever Living Products για να επωφεληθείτε από “Την Μεγαλύτερη Ευκαιρία Πάνω στη Γη.”

Η απόφαση σας αυτή δεν περιλαμβάνει ρίσκο—χωρίς συνδρομή μέλους, χωρίς μηνιαία συνδρομή και χωρίς υποχρεώσεις και εξαναγκασμούς για αγορές. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα υπέροχά μας προϊόντα και σε μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας δώσει ένα μέλλον γεμάτο από ασφάλεια, υγεία και οικονομική ελευθερία.
Δεν γίνεται να χάσετε!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δώστε ενέργια στον οργανισμό



Τα προϊόντα μέλισσας της Forever εγκλωβίζουν στα συστατικά τους την ισχύ της φύσης. Είναι γνωστό πως τα προϊόντα των μελισσών αποτελούν ανεκτίμητη πηγή θρεπτικών στοιχείων στη διατροφή μας. Η Forever διαθέτει μια σπουδαία σειρά προϊόντων μέλισσας, χωρίς εντομοκτόνα, συντηρητικά, και άλλα μολυσματικά στοιχεία.
Οι κυψέλες των μελισσών της Forever βρίσκονται στο ψηλότερο ονειρεμένο τοπίο Sonora της Αριζόνα των Η.Π.Α. Η επεξεργασία των στοιχείων που λαμβάνουμε από τις κυψέλες των μελισσών, γίνεται στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, από την Robson Bee Products της Forever.
Συμβουλή: Απολαύστε το αγνό Forever Bee Honey αλείφοντάς το στο ψωμί για να γλυκάνετε το γεύμα σας.


Forever Bee Honey®

ΚΩΔ#: 207 
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 500g 
Μια πλούσια «αποθήκη» φυσικών θρεπτικών ουσιών, με απίθανη γεύση. Οι υδατάνθρακες και τα μέταλλα της, όπως το ασβέστιο και ο φωσφόρος, κάνουν το Μέλι της Forever μια απίστευτα πολύτιμη πηγή ενέργειας. 

Αυτό το φυσικό γλυκαντικό είναι εύπεπτο, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. 

Με περίπου 70 θερμίδες σε κάθε μερίδα, προσφέρει ένα απίστευτο συμπύκνωμα βιταμινών, μετάλλων, ενζύμων, πρωτεϊνών και αμινοξέων.










Forever Bee Pollen®                            

ΚΩΔ#: 026 
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 100 Δισκία των 500mg 


Η Γύρη των Μελισσών  περιέχει ένα μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών όπως, βιταμίνες C, D, E, K, β-καροτένιο (βιταμίνη Α), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και 22 αμινοξέα (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 8 απαραίτητα αμινοξέα). 

Το Forever Bee Pollen αποτελεί ένα ισχυρό ενισχυτικό  της ζωτικότητας και του σφρίγους και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του κυκλοφορικού, του πεπτικού, του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.





Forever Royal Jelly®

ΚΩΔ#: 036 
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 60 Δισκία. 
Δώστε ενεργητικότητα στον οργανισμό σας καταπολεμώντας συγχρόνως το στρες. 

Το Forever Royal Jelly – Βασιλικός Πολτός – περιέχει: 
  • Πρωτεΐνες,
  • Μέταλλα,
  • Βιταμίνες Α, C, D, E και
  • Σύμπλεγμα Β, 
  • 8 απαραίτητα αμινοξέα και 
    • 10 δευτερεύοντα αμινοξέα.






Forever Bee Propolis®

ΚΩΔ#: 027 
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 60 Δισκία των 500mg 
Η Πρόπολη είναι το προστατευτικό υλικό, που συγκεντρώνεται και χρησιμοποιείται από τις μέλισσες, για να διατηρούν αποστειρωμένες τις κυψέλες τους. 

Το Forever Bee Propolis, περιέχει:
  •  22 αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β
  • Eίναι ενισχυμένο με βασιλικό πολτό
Aποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο υποστήριξης και διατήρηρης της φυσικής άμυνας του οργανισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου