Το Μέλλον Σας Ξεκινά Σήμερα

Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με βάση το σπίτι σας είναι εύκολο. Η Forever Living Products διασφαλίζει την επιτυχία σας σε κάθε βήμα της πορείας σας.

Πάρτε Μέρος Τώρα


Κάντε τώρα την εγγραφή σας στην Forever Living Products για να επωφεληθείτε από “Την Μεγαλύτερη Ευκαιρία Πάνω στη Γη.”

Η απόφαση σας αυτή δεν περιλαμβάνει ρίσκο—χωρίς συνδρομή μέλους, χωρίς μηνιαία συνδρομή και χωρίς υποχρεώσεις και εξαναγκασμούς για αγορές. Θα αποκτήσετε πρόσβαση στα υπέροχά μας προϊόντα και σε μια ευκαιρία που θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας δώσει ένα μέλλον γεμάτο από ασφάλεια, υγεία και οικονομική ελευθερία.
Δεν γίνεται να χάσετε!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Για την περιποίηση της επιδερμίδας

Ιδιαίτερα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας, προσώπου και σώματος, με ειδικά εκχυλίσματα φυτών, οξέα φρούτων με ισορροπημένο pH, Jojoba και βερίκοκο, πλούσιο σε βιταμίνες συμπληρώνουν τη συνταγή αυτής της εξελιγμένης σειράς περιποίησης δέρματος

 

Aloe Vera Gelly

ΚΩΔ#: 061
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 118ml
Ουσιαστικά είναι το εσωτερικό ζελέ του φύλλου της Αλόης Βέρα.

Το πλούσιο και διάφανο σταθεροποιημένο ζελέ ενυδατώνει και τρέφει με ασφάλεια τους ευαίσθητους ιστούς.

Τα συμπηκνωμένα στοιχεία που περιέχει,  απορροφούνται γρήγορα και σας χαρίζουν μια υπέροχη μοναδική ανακούφιση.





Aloe Propolis Creme

ΚΩΔ#: 051
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 113g
Ενυδάτωση και θρέψη σε μεγάλο βαθμό, με την πλούσια κρέμα που αποτελείται από μεγάλο ποσοστό Σταθεροποιημένου Ζελέ Αλοής Βέρα, με Πρόπολη Μελισσών και Χαμομήλι, που μαζί με βιταμίνες Α και Ε δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα.









Aloe Heat Lotion

ΚΩΔ#: 064
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 118ml
Είναι μια μαλακτική λοσιόν, που περιέχει θερμαντικούς παράγοντες και Aloe Vera, ικανή με μια επάλειψη να σας ανακουφίσει από το στρες και την ένταση.
AloeStore/HetaLotion.pdf




Aloe MSM Gel

ΚΩΔ#: 205
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 118ml
Το MSM είναι μια οργανική ένωση του θείου, που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και είναι το τρίτο σε ποσότητα συστατικό που περιέχεται στο σώμα μας...
Το MSM έχει συνδυασθεί με αγνό, Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και δυο πανίσχυρα συστατικά, που προσφέρουν καταπραϋντική ανακούφιση. 


 

Forever Aloe Scrub®

ΚΩΔ#: 238
ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 99g
Ο συνδυασμός ελαίου Jojoba και αγνής Αλόης Βέρα, είναι αρκετά ήπιος για καθημερινή χρήση – για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο
Το Πήλινγκ από Αλόη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, καθαρίζει τους πόρους και συμβάλλει στην ανανέωση της, αποκαλύπτοντας ένα καινούριο δέρμα που ακτινοβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου